Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 20:15   #10
Tibio-gracz
Użytkownik Forum

Tibio-gracz's Avatar

Data dołączenia: 19 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Etoric
uważam, że jestes glupi. nie ma strony tibi.com-.-' linków sie nie odmienia przez przypadki:S(to tak w ramach wyjaśnienia) a po drugie 75% graczy bębni ze lamią sie speary...i tak nigdy nikt z was nie uzywall albo co lepsze nie gral paladynem:-s wg.mnie najgorsza jest strata expa 10% z ogolu to z deka za duzo;s
Ja grałem paladynem.Przestałem grać tą profesją właśnie z powodu łamiących się spear'ów.A dlaczego?Ponieważ nie opłacało mi się bić rotwrmów z boltów i strzał.Łamiące speary dla większości to strata treningu, a dla mnie nie.Nigdy nie treniłem ponieważ chciałem odczuwać przyjemność z grania.Knightem nie treniłem i miałem skille 45/40.Wiem, że to niskie skille ale przynajmniej grałem dla przyjemności, a nie dla trenowania.Wprowadzenie niszczących się spear'ów odebrało mi broń, którą grałem.Wprowadzenie niszczących się spear'ów to tak jak odebranie knightowi Fire Axe.Paladyn był moją ulubioną profesją więc wierzę i bardzo chcę żeby w grudniowym up'ie znów były speary takie jak dawniej, niezniszczalne.

BEST SOLO:
Tibio-gracz jest offline   Odpowiedz z Cytatem