Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 21:05   #19
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urxanon
Małe porady:
-Knighty nie polecam axe bo sa drogie, i f ax troche pozno bedzie a fs duzo szybciej. Mozna cluby co nie jest głupim pomysłem, bo bedą szybko, tanio no i wh 45 ataku
-Do całej ekipy głownie magic chary, Zbierajcie pare spirów dla palków.
-Palki jak nie ma spirów używajcie strzał są drogie ale wiecej skilla wbije sie
-No i podstawy:
Mlvl przy pzcie. Nie chodzimy sami na długie dystanse (Pedofile w sieci xD) pk nigdy nie śpi.

PROSIŁBYM O NIE PISANIE NA GG BO ŁATWIEJ MI NA STRONCE POSEGREGOWAĆ I SPISAĆ ALL INFO.
WZÓR ZGŁOSZENIA W 1 POSCIE.
Według mnie te twoje porady sa złe. Wogóle twoje posty sa drazniace piszesz jakbys jednak chcial zapanowac ludzmi z tego forum na new servie.I ogule do tych porad z bronia bym sie nie zgodzil . W axe zawsze jakos sie da rade , mozna kupic barb axe na 8 lvl nawet a potem na 32 dwarven axe. Bez Fa da rade życ i róznica miedze fa i fs jest taka sama jak miedzy fs i dwarven axe .
I jak idzie na new serva to raczej nie chodzi o to zeby stac przy PZcie. Z jednej porady wynika ze twoja gildia ma expic w (10?) osob razem

btw. Też ide na new serva ostatnio gralem na beryli le niestety porazka w wojnie i tym razem mam zamiar spokojnie grac no chyba ze ktos sie przyczepi :-) . I mam juz swoja ekipe i raczej do twojej sie nie dolocze ale sie zobaczy servow jeszcze nie ma
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem