Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2005, 21:48   #214
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nie ważne
Znam odpowiedz na te ostatnie pytanie.... Czy Rapo~ quit?, zrozumcie go nie ma czasu grac na tym charze gdyz woli popekowac sobie swoim innym charem a mianowicie "Galimb" to wlasnie on... padlem jego ofiara... i dowiedzialem sie tego od zaufanej osoby... od poczatku wojny bylem za zwyciestwem IR pozniejszego NR. lecz to sie zmienilo gdy wlasnie Rapo Kage, srry Galimb jako czolowy members NR reprezetuje taka postawe.... Wiem ze nie odwzorowuje wszystkich membersow bo sa tez spoko ludzie ale ludzie z NR go kryja.. jak powiedzialem o tym mojemu protowi(members NR) to odpowiedzial tylko: srry but i havent time at now... hmm to moze Lenowan to char np. Mewtu???? na takich nie ma bata , nie moge sie zemscic bo zapewno robil byl znow rook... poczekam az Rapo Kage'a zrookuja natomiast do Cirmo nic nie mam.. wkoncu byl moim pierwszym protem.. wiec GOOD LUCK ARCANIUM......
Jestem zaskoczony... Nie wiedziałem ze to on a z kolei widziałem że jakiś Galimb wozi się i pkuje Straszy kumplami ,ale teraz juz wszystko jasne...

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline