Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Nie znasz mojej taktyki na nich wiec lepiej się nie odzywaj bo ich w tej chwili nikt nie pokona zbrojnie.
|

dziecko drogie, wybacz, że nie wyczuwasz w tym tekście ironii
a więc byś zrozumiał przesłanie odezwę się jeszcze raz, gdyż milczeć mi nie wypada
problemy z rodziną Zenho są, jednak głównie dana osoba ma z nimi problem wtedy, gdy na takiego trafi vis a vi i gdy już ten postawił sobie za cel ukatrupienie maluczkiego
to jest jeden z największych problemów – tyrania przy głoszeniu swej ‘boskiej’ potęgi na serwerze
jeśli już ktoś potrzebuje pomocy, to z reguły tylko wtedy, gdy już się na niego taki osobnik rzuci – a w takich przypadkach nie jesteś w stanie mu jej udzielić
mówisz, że mam się nie odzywać, bo nie zamierzasz zbrojnie wystąpić, jako, że nikt ich nie pokona teraz..
nikt ich i ‘wtedy’ nie mógł pokonać, choć próbowali
a właśnie pomoc największa jest w tym – by po prostu dana osoba przeżyła, nie po jej kilnięciu, gdy straci część swego ekwipunku i część doświadczenia wyrabianego przez kilka dni
więc sam zamilcz w krytyce innych, bądź wyjaśnij swą genialną taktykę!
a z rodziną Zenho jest spokój? nikogo nie biją? nikogo nie biją całą familią, lecz ich widzimisię jest personalne i może trafić na kogokolwiek, kogo ujrzą w swym okienku
a ile osób o tym wszem i wobec rozgłasza to już inna sprawa, niektórzy z tego nie robią wielkich afer na skalę światka, by zadośćuczynić wyrządzonej im krzywdzie, bądź dodać nowe dane do prowadzonych przez kogoś statystyk
d.Taube