Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
sprobuj zalatwic sobie nóż. jakis rozkladany of korz a nie taki to chleba  jak cos jest nie tak to wyciagasz, rozkladasz, wbijasz w kolesia (najlepiej w zebra zeby go nie zabic odrazu) i obracasz o jakies 90 stopni tak zeby rozbabrac rane...
wiem ze moze to dziwne brzmi ale ja nie zartuje... bo na tym swiecie nie ma miejsca dla sqrwysynow! a jak sie jakis pojawi to trzeba zabic!
|
Tak, ****a, potem ludzie się dziwią czemu tacy psychopaci latają po ulicach...
Albo matki: "ale przeciez mój synek był takim grzecznym chłopczykiem..."
Pozatym jak oni zobaczą, że masz nóż to:
a) albo będziesz miał sprawę w sądzie,
b) lub zabiorą ci nóż i ciebie zadźgają.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Alor
taak i jeszcze na policje, pogotowie i straz pozarna. Jak pojdziesz sprzedac to wyjdziesz na frajera. Moj kolega madrze powiedzial "kto sprzedał raz, będzie sprzedawał przec całe życie"
|
Tak i tacy kozacy potem płacą starszym (bo po co sprzedać, lepiej wyjść na "zioma" i zapłacić im), zostają popierdółkami, dostają w******* przy najbliższej okazji, itp. Albo sami stają się takimi osobami...
Najlepsze wyjście z tej sytuacji to chodzić w większej grupie kolegów. Kiedyś sobie dadzą spokój. Jeżeli nie to załatw sprawę z wychowawczynią. Jeżeli nie pomoże to z pedagogiem i dyrektorką. Pamiętaj, żeby się nie poddawać - to najgorsze wyjście. Jak się poddasz to będą cię gnębić do końca gimnazjum.
†††
I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One