Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2005, 18:58   #17
etelek
Użytkownik Forum

etelek's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Lidzbark Warmiński

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 107
Skille: 93/89
Poziom mag.: 7
etelek ma numer GG 2608249
Domyślny hmm

pogadajmy o lizaniu dupy. Z tego co wiem to eowina na swoim Gwiazda Zachodu wystawial moje itemy za protekcje , i dostawal za to 1k od itemu .
Eowina , powiedz nam , jak dostales protekcje od aishy ? powiedzial mi ze spamowales go plz protect me i pay plz protect me i pay , dal ci protekcje bo mial cie juz dosc. Qrczak , wielki inteligent , ktory gdy kupowal postac spamowal mnie dzien w dzien w stylu " hej mistrzu , jak tam zyjesz " zebym go protektowal , na swoim mistic'or robil mi runy za pol darmo , i kto tu mowi o lizaniu dupy . mozecie se mowic co chcecie , ja bornegio znam od 15 lvl , peko od 20 i nigdy im dupy nie lizalem , ale ludzie juz tacy sa , ze cipy musza pokazac jacy sa twardzi , ja se poslucham . a i kali , kali slyszalem ze lizesz dupke albertowi ? podobno to on cie przekonal zeby nie dolaczac do UR , a jak chcesz zobaczyc po kim tu jada to cie dopadne w grze , obiecuje , jeszcze slowo i przegniesz . Pozdrow swoich kumpli alberta xola elle morda ktorzy mi powiedzieli ze nie gadali z toba od czasu BOW haha , gratz przyjaciol . Mozecie mowic co chcecie i tak jestem , bylem i bede najlepszym polakiem na serwerze pythera , mam ochote to jestem PA i nic tego nie zmieni . cya
P.S pozdro dla normalnych