Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Badzo
Lol...
Idź do wychowawczyni, dyrektorki, pedagoga...
|
nie wiem jak u was ale u mnie dyrektora ciagle nie masz w szkole, pedagog jest ciagle zajeta nakladaniem sobie tapety na ryj, a jak sie pujdzie do wychowawczyni to ona powie ze sie tym zajmie... no ale oczywiscie gowno zrobi... jednak mozesz sprobowac, moze to cos da...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Alor
"Lol...
Idź do wychowawczyni, dyrektorki, pedagoga..."
taak i jeszcze na policje, pogotowie i straz pozarna. Jak pojdziesz sprzedac to wyjdziesz na frajera. Moj kolega madrze powiedzial "kto sprzedał raz, będzie sprzedawał przec całe życie"
|
wolisz sprzedac czy dac robic z siebie szmate? the choice is your...
ciekawe skad twoj kolega wysnul takie ciekwe wnioski...
btw: idiotyczny ten tekst twojego qmpla. poza tym jakbys od kogos dostal i polecial poskarzyc sie qmplom to tez mozna powidziec ze sprzedales.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Ogorek:
Niech go zabije kałachem! Prościej i mniej boleśnie!
|
zrozumialem dowcip aczkolwiek podoba mi sie twoj pomysl

tylko ze kalach taki duzy i do plecaka sie nie zmiesci =:/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kulikos
Edit: @Up
Hahah nie skojarzyles ze to byl zart? Nie no dajcie spokoj ludzie...
|
to nie byl zart =:/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thoryx
ty chyba chory jestes -.- moze zalatwic noz ale nie atakowac , tylko postraszyc zeby sie odczepili ... omg "najlepiej w zebra zeby go nie zabic odrazu" taaa nie zabic -.- , trafi w zebro i przebije pluco , jakos nie widzial bym ratunku dla takiej osoby
|
chory? nie mi to oceniac. ale od kiedy dostalem w ryj za to ze ktos cos tam komus nagadal na moj temat ze niby ja kogos obgadywalem, to zawsze mam przy sobie noz i jesli ktos bedzie mial jakis problem to mam zamiar go urzyc.
powiedzcie mi jak mozna nazwac czlowieka ktory sie przyczepia do kogos innego bez zadnego powodu? no jak? idiota? debil? nieee... sam nie wiem... ale jesli uwazacie ze ja jestem chory to co powiecie o takim kolesiu? czy to jest normalne? jesli jeden czlowiek uwaza ze jest ponad innymi? jesli z zalozenia wszyscy jestemy rowni to jakim prawem ktos moze sie znecac nad innymi? jesli czlowiek robi z innego czlowieka przedmiot to nie ma dla niego szacunku! takie jest moje zdanie... tylko po co ja to pisze jak i tak nikt sie ze mna nie zgodzi
FIGHT FIRE WITH FIRE