Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2005, 20:52   #40
WSH
Użytkownik Forum

WSH's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Sanok

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora/Elysia
Poziom: 30
Skille: 50/55
Poziom mag.: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do WSH WSH ma numer GG 0000001
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hypro
Doszły mnie słuchy, że CipSoft usunie (swoją drogą beznadziejny, żenujący i w ogóle bezgranicznie wqurzający mnie wynalazek, który miał wyeliminować runemakerowe postacie, a tylko doprowadza do białej gorączki uczciwych graczy) soulpointy w następnym update (świątecznym). Czy to prawda??

P.S.: Jeżeli ktoś gra w Tibię pod Linuxem i używa do emulowania tej gry programu Wine, to się zgłoście, bo mi po aktualizowaniu plików z grą przestaje Tibia działać!!! H-E-L-P!!!

P.S.2: A właśnie: soule to nie jedyny BEZGRANICZNIE BEZNADZIEJNY wynalazek, który zamiast blokować oszustów jest ciosem w plecy uczciwych. Kolejnym przykladem są robaczki.
Musisz na nowo ściągnąć Tibię(www.Tibia.com), zainstalowac i można juz "wine tibia*****: Skopiuj także mapki ze starego folderu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quaker Masters
Mam problem z wejsciem na tibie :/ gdy przy logowaniu downloaduke mi sie to cos to wyskakuje mi jakis bląd :/ Gdy probowalem 2 raz to samo :/ Co mam zrobic???
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabek
W ramach przygotowania do Świątecznego Update, pewne techniczne usprawnienia muszą zostać wprowadzone wcześniej. Z tego powodu wszystkie serwery będą wyłączone dziś, 16 listopada, do godziny 18.00. To NIE JEST jeszcze świąteczna aktualizacja - w grze nie zauważycie prawie żadnych zmian, z wyjątkiem zwiększonej wytrzymałości spearów, throwing starów i noży. Oprócz tego, przedmioty i potwory wyciągane z dziury przy pomocy liny piętro wyżej będą się pojawiać na polu na którym stoi gracz to robiący (a nie tak jak do tej pory zawsze na południe od dziury). Przy najbliższym logowaniu się do gry aktualizacja klienta powinna zostać pobrana automatycznie - w razie problemów można ją też pobrać ze strony głównej tibia.com. Klienta możecie też pobrać z naszego downloadu: klik Informujemy także iż test serwer został wyłączony. CipSoft dziękuje wszystkim, którzy wzieli w nim udział.

Adun Toridas!

WSH jest offline