Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2005, 21:18   #18
Palladyn Zawisza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 05 2005

Imię: Royal Dex
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Chimera
Poziom: 58
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dap-galothij
Jak narazie, to tylko Superman i Taube powiedzieli to, o co mi chodziło
I ta osoba, któa mówiła o ekonomii, ale nie było szczegółowo. Ale i tak wiem o co chodzi.

To że zima jest, nie musi od razu znaczyć, że jest potrzebna. Bo ona nie zależy od samej Ziemi, ale od jej ruchu wokół słońca. Może gdyby jej nie było od samego początku, to wszystko byłoby inaczej.
Czy istnienie lodowców, zależy od zimy w naszej strefie klimatycznej?
Nie piszcie, że jest zależność z racji emisji gazów, bo to wiem
Ale czy gdyby u nas nie było zimy z powodu magicznej maszyny pogody, to czy na lodowce wpłynęło to ujemnie(a dokładniej na tyle ujemnie, żeby było to neibezpieczne).

A czy gdyby nie było zimy, to rośliny ciągle by kwitnęły, czy przystosowałyby się i wyglądałoby to mniej więcej tak samo, tylko bez śniegu i ujemnych temperatur?

@Wieszok: ja wiosnę też lubię, ale nie obchodzi mnie w tym wypadku
@Gewof: jeśli dobrze zrozumiałem, to źle mnie zrozumiałeś Ja zimę uwielbiam

MAM NADZIEJE ZE LUDZIE DZIEKI WYPOWIEDZI TEGO PANA I PANI TAUBE NAUCZA SIE COS WIECEJ NIZ TYLKO "JUPI SNIEZKAMI BEDZIEMY SIE RZUCAC

ODNOSNIE TEMATU . OCZYWISCIE ZE ZIMA JEST POTRZEBNA I MODLCIE SIE ZEBY BYLA , I TAK JUZ Z ROKU NA ROK JEST CORAZ WIEKSZE OCIEPLENIE KLIMATU . JAK TAK DALEJ BEDZIE ZA KILKANASCIE LAT GROZI NAM ROZTOPIENIE SIE LODOWCOW . CO CHYBA KAZDY WIE DO CZEGO DOPROWADZI .

FAJNY TEMAT LUDZIE SIE CZEGOS NAUCZA (A NIE TYLKO JAK SKILOWAC ALBO OBRAZAC INNYCH LUDZI W STYLU "NOOB" )
Palladyn Zawisza jest offline