Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeltix
Kill Him ! Kill Him !!!!!!!! Prosta sprawa idziesz , wbijasz , odchodzisz . Lub bierzesz wałek z kuchni od Mamy ktorym najczesciej uwala ciasto , bierzesz i ****a roz*******asz mu mozg ja ***ie !! ZROZUMCIE NIE MA LITOŚCI DLA NIESPRAWIEDLIWOŚCI ****A ZABIC FRAJERA I JEGO BANDE INDYWIDUALISTÓW . Potem ****a mysli taki ze ma wladze i wychowuje sie kolejny idiota ktory bedzie projektowal bomby wodorowe i jak tu zyc powiedzcie mi . Nie rozumiem kurde jak tak mozna przecież ty jestes zwyklym lajtowym ziomem bez problemow to co oni chcą ?
|
zgadam sie z Xeltix [no moze nie do konca

ale przynajmniej po czesci

]. ludzie piszecie ze jestem chory... ale mi nie chodzi o to zeby zabic wszystkich ludzi na tym swiecie tylko o to zeby nauczyc niektorych czegos. ja jestem czlowiekiem i ty jestes czlowiekiem... jesli uwazasz ze ty jestes kim wiecej odemnie to nie ma miejsca dla ciebie na tym swiecie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Tak, ****a, potem ludzie się dziwią czemu tacy psychopaci latają po ulicach...
Albo matki: "ale przeciez mój synek był takim grzecznym chłopczykiem..."
Pozatym jak oni zobaczą, że masz nóż to: a) albo będziesz miał sprawę w sądzie, b) lub zabiorą ci nóż i ciebie zadźgają.
|
jasne... a zastanawiales sie czemu do szkoly potrafi wpasc chlopak ze splowa i zabic kilka osob a na koncu popelnic samobujstwo?
a) nie chodzi o to zeby podejsc do kolesia i go zabic, ale o to ze ten noz ma cie chronic. uzywasz go do obrony...
b) jak zdaza... ciekawe czy jak dostaniesz po buzi od 5 dresow to nadal bedziesz tak spokojnie chodzil po swiecie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adaras
Jest jeden skuteczny sposób: ignorowanie.
Wyzwiska, groźby, inne takie - ignorować. Nie zwracać uwagi na idiotów. Poszczekają, poszczekają i przestaną.
|
jesli go bija to troche trudno to ignorowac...
jest jeszcze jedno ciekawe rozwiazanie... [moim zdaniem oczywiscie]:
jesli koles ma normalna rodzine [tzn. ojciec nie jest pijakiem, a matka qrwa] to idziesz z kims doroslym [moze byc ojciec ale lepszy bylby brat tak kolo 25 lat, i zeby koniecznie to byl ktos z rodziny a nie kolega w dresie

] do niego do domu i gadasz ostro z rodzicami... wiem ze moze do wam sie wydaje idiotyczne ale jak ktos nawrzeszczy na jego starzych zeby trzymali synka na smyczy bo jak nie to bedzie niedobrze, to moze to dac niezle efekty... oczywisie nie nalezy ich straszyc podpaleniam domu itp

tylko policja, sadem itp...
no i jeszcze jedno wyjscie... ale to tylko wtedy jak sie naprawde dobrze dogadujesz ze starymi... poprosu z nimi pogadaj i popros o pomoc. zawsze lepiej wyjdzie jesli twoj ojciec pojdzie do dyrektora [i powie ze to skandal ze w szkole sie dzieja takie rzeczy i ze nikt tego nie widzi] niz jesli ty pojdziesz i powiesz ze 'Zenek' cie bije...
mozna straszyc szkole np tym ze pojdzie sie do gazety itp... jakis czas temu ktos z osiedla niedaleko mojej budy poskarzyl sie do gazety ze 'mlodziez' pali fajki w klatkach... no i jak to doszlo do szkoly to uuu... chartkot

byl...
pamietaj ze w szkole zawsze bardziej licza sie ze zdaniem twojego ojca niz z twoim...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safut
Yhy... Zauwaz , ze on ma 14 lat ... Nie 18 czy 20 ...
A co do sztuk walki to polecam Krav maga.
|
no racja... zapomnialem o tym... ale jesli on ma 14 lat to o ile sie nie myle jest w 2 gimnazjum wiec ci co sie czepiaja miaja max 16 lat [bo takie debile to czesto spadochroniarze]
jesli chodzi o sztuki walki to sam nic nie cwicze ale wydaje mi sie ze to musi byc bardzo fajna rzecz. jesli cie to choc troche interesuje i masz troche kasy =:/ to moze sprobuj sie gdzies zapisac...