Zimn wyjdz, i zamknij drzwi za sobą...
Takiego bałwana to ja dawno niewidzialem, wpadnie raz na jakis czas na forum i zacznie pisac jakies pierdoły.
@Oczywiscie ze Ryan=Frelle myslalem ze o tym wiesz Jinikao, pozatym kiedys jak jeszcze ryan gral na knighcie czesto slyszalo sie na GC jak pytal czy moze mu ktos "przetrzymac" cyclo na 1h,2h bo musze costam zrobic, a teraz pomysl sobie co sie bedzie dzialo po wojnie, ty moze niepamietasz czasow lynxa jak wypie****l wszystko co sie ruszalo z cyclo, ale spoko oni tej wojny niewygraja, tylko ze boje sie czy taka sama sytuacja niebedzie ze strony arcanium.
Pozatym chcialem zauwazyc jedna zecz, ze taki rhyriel czy ty Jinikao mozecie expic kiedy tylko jest wolne i ta wona i tak jest wam bardzo na reke bo 2 gildie hilvli niemoga tak czesto expic, wiec czego wy ku**a jescze nazekacie przeciez jak nas jest wiecej online to musimy to wykozystac, taka jest brutalna prawda ale czasem rzeba kogos PA jesli nas jest wiecej na servie bo takto wszyscy by stali z expem tak jak ja to robie teraz.Taka jest brutalna prawda...
P.S. Jesli chcecie zeby takie matoły jak Zimn żadzily servem to prosze kibicujcie NR huahuahuahuahua

(a co ja mowie jego i tak wyj***ą przy pierwszej okazji z gildii)
Signed Rondel