Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2005, 14:09   #117
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

ehhhh ludzie ludziska...... to ze te zdiecie znalazlo sie w tibianews nie znaczy ze jest prawdziwe!! przeciez oni czesto robia rozne zdziery! to co ze oni powiedzieli ze to nie fake. a gdyby powiedzieli ze na rooku jes dsm tez byscie uwierzyli??
a jesli to was nie przekonuje to moze sprobuje inaczej:
Wiecie ile Dziewiczy instynkt (moj idol... raczej idolka ) placi za poison daggera na rooku 150k!!!!! powtorze jeszcze raz 150k!!!!! za poison daggera ktory nie dosc ze ma mniejszy atak to jeszcze duzo mniejsza obrone od spika to teraz sobie wyobrazcie ile by byl wart spiked sword co?? wiec dlaczego ta panienka co go niby zdobyla nie wejdzie na jej server i nie zdobedzie jeszcze rz spiked sworda i jej nie sprzeda co?? przecie z to musi byc taaaaakie banalne skoro ona zrobila to raptem na 7 poziomie ( bo taki miala wlasnie ja kpokazal sie ten ss, sprawdzalem)
Na jej miejscu sprzedawal bym spiked swordy ludzia!!
Jak chcecie to ja tez wam wysle ss z Panem Klockiem na wyspie ze spiked swordem i to jeszcze w c- secie.

A tak wogole to przyjzyjcie sie tym kamienia, przez nie nie da sie przejsc, nic na nie wrzucic, wiec jak zdiela ten miecz??/ aaa wiem miala boots of big rocks walking.......... and fake making
no dajcie spokoj, pomyslcie logicznie......
czekam jeszcze na zbroje przechodzenia przez sciany.................

Z Panem Bogiem ludzie................
Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem