Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2005, 14:38   #41
Diuks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Berylia/selena
Diuks ma numer GG 6666666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Meteon!
Kompletnie Cie nie rozumiem, chcesz zrobic ekipe na nowy server z ludzmi, ktorych nawet nie znasz tylko tyle, ze Ci podadza nick lv, voc...
Mysle, ze niedlugo potrwa Wasz "podboj"
Hmm... Mam nadzieje, że czytałeś cały temat nie tlyko jedną strone. Było gdzieś napisane "podbój" no według mnie nie. Zbiera ekipe i co, on robi co chce jego sprawa. Nie interesuje cię to? To po co tu piszesz.

W kraju panuje wolność słowa i wypowiedzi,ten teamt nikomu nic nei ujmuje nie uraża nikomu więc po co zaczyniacie najeżdżać bezpodstawnie?

Zauważe jeszcze jedną rzecz. Nikt z nas nie wie kiedy powstaną nowe serwery ale nikt chyba nie liczy ze to ędzie teraz. Większość bardziej przychyla się do opcji "gdzieś w okolicy świąt". Czyli to jest jakiś miesiąc a przez miesiąc wsólny rozmów, planów można się zżyć zobaczyć jaki kto jest itp.

P.S. Na koniec dodam że zrobiłem forum zainteresowani będą wiedzieli jak, co i gdzie z tym forum wystarczy zapytać się na gg. Do publicznej wiadomości nie będzie to podane bo besensowanego spamu nei potrzebuje!
Diuks jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.