Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2005, 16:00   #43
MAximus Achilles
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2005
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brak
Świat: Kyra
Poziom: 29
Skille: 62/39
Poziom mag.: 9
Evul nowe serwy

Uwazam ze dobrze ze zbieracie ekipe na nowego serwa i licze ze się spotkamy ( Ze pójdziecie na 1 z alfabetu niemiecki serwer pvp) jednak dobrze niektórzy mówia iz im dluzej bedziecie czekac na nowe serwy tym wiecej osób rezygnuje z gry na nich wiec lepiej zebrac jak najwiecej osób a potem selekcjonowac. Pamietam jak czekali wszyscy na powstanie wakacyjnych serwerów kazdy mówil wpierw ze powstana w czerwcu 20 - 28 a tu nic po tym okresie 40% osob zrezygnowalo z czekania slyszalem okolo 50 opini kiedy wyjda nowe serwy i od róznych osob Furora powstala 7 lipca - nikt takiej daty nie obstawial. WIEC NAPRAWDE NIKT NIE MOZE WIEDZIEC KIEDY WYJDA NOWE SERWY , BO NIE MA Z KAD TEGO WIEDZIEC. kazdy cos powie ze "chyba przed test serwerem 2 powie chyba po test serwie 3 powie przed swietami 4 powie po swietach" a taka jest prawda ze moga nie wyjsc wogóle w najblizszym zcasie gdyz jest juz 66 serwerów Cipy moga czekac az one sie zapelnia troche a nastepnie wprowadzac nowe.MAm jednak nadzieje jak i chyba wszyscy którzy czekaja na to iz wkrótce na tibia.pl zobaczymy news : NIESPODZIANKA SWIATECZNA wyszly 4 nowe swiaty ... mam nadziejeze wiekszosc polaków idaca na nowe serwery pójdzie na 1 z alfabetu nie ma co sie Bac i chodzic na ten z dalszej litery gdyz tak jak wyszla 1z alfabetu furora 2 thoria Wszyscy co chcieli walczyc z obcokrajowcami:> poszli na furore okazalo sie ze nie ma tam zadnych swe br czy innych brudasów a ci co bali sie wojen chcieli grac spokojnie poszli na thorie i z tamtad ich szybko wypedzili szwedzi Tak wiec pozdrawiam i zycze szybkiego wyjscia nowych serwów i mam głębokie nadzieje ze sie tam wszyscy spotkamy Cya
MAximus Achilles jest offline   Odpowiedz z Cytatem