Temat: WaGaRy
Zobacz pojedynczy post
stary 17-05-2004, 15:38   #6
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Duwaf
jak niezauwazyles lolcu prawie wszyscy pisza w czasie gry... Jestes lol i noob oraz hu* i ku*** bo sie do******* chamie zazdroscisz mojego postu a ten z mieczem to byl dla jaj pisalem go w cafie z kolegami .

ps jestes noobem
I primo: dlaczego się dziwisz, że prawie masz bana, skoro wyzywasz innych forumowiczów? Przecież w regulaminie jest jak wół napisane:

"Nie wolno obrażać ani poniżać innych osób. Dotyczy to zarówno użytkowników forum, osób znanych ze świata codziennego, jak i postaci w grze." , oraz:
"Należy unikać używania słów i zwrotów uznawanych potocznie za wulgarne bądź obraźliwe"
(tutaj ktoś złośliwy może się przyczepić, ale słowo "n00b" jest dla niektórych baaardo obraźliwe i zwrócenie się do nich w taki sposób może być nadepnięciem na ich odcisk [ranisz uczucia!])

II primo ( ): czego według Ciebie Monoskar mógłby zazdrościć? Tego, ze nabiłeś sobie posta?

Po 3: W Internetowym Słowniku Skrótów i Wyrażeń znalazłem takie coś:
"LOL - Lots of laugh"
więc (o ile znasz Język angielski) powinieneś wyczytać, że niewinne lol oznacza nic innego tylko... śmiech, a zatem nie można wyzywać innych od "lolów" (śmiechów [to żenujace])

ONTOPIC: NIGDY nie wagarowałem i NIGDY nie zamierzam tego robić (zalezy co dla kogo jest wagarami np. udawanie choroby)

I na tym zakończę moje pełne boleści wywody.