HUHUHUH ale sie usmialem jak to cale gowno przeczytalem !
Pozdrowienia dla wszystkich starych "kumpli": Etelek, Qrczak Mistic'or, Dark Mistic'or, Kalimati
Dark Mistic'or: Hummm zawsze wydawales mi sie dziwny, ale nie wiedzialem ze jestes glupi

przyjazd do LW ( hahahahahah) sram w gacie!! Nie rob nam tego prosimy cie!!! Ja mam rodzine, przyjaciol i dziewczyne... nie rob mi krzywdy
CZEKAMY NA CIEBIE !!!!
Qrczak Mistic'or: byles dla mnie osoba ktorej ufalem ( i nadal ufam). Zawsze mi sie z Toba dobrze gadalo, zero problemom itp. Ogolnie milo Cie wspominam

)) cya friend
Kalimati: Huhuhu gratuluje tej 100

)) jestes czlowekiem jakich brakuje w Tibi, dzieki Tobie i takich graczy jak Ty Tibia staje sie ciekawa gra !!! :****** gratz
Eowina Rohan Knight: "Wiesz twoj stary kolega Devox Gleus mowil, ze masz ich 3 ..." nie wiem czlowieku czemu tak napisales skoro ja tak nie mowilem ... zalosne to jest. Zebym gral nadal na Pytherze to bym cie za***al na 100% ssij *urwo ***an* , wpadaj do LW z Darkiem--- moze byc ciekawiej
Etelek Gleus: Bywaly miedzy nami sprzeczki (np. o 1 dsm ktore zlootowalismy-- podzial kasy

) ale nigdy nie dochodzilo do jakiegos glupiego wyzywania i obrazania sie na siebie. Zawsze gdy potrzebowalem pomocy Etelek mi pomagal i ja rowniez to robilem. Mamy do siebie pelne zaufanie i niech tak zostanie ;]]]
Narazie to by bylo na tyle.
Ps. Dark prosze jeszcze raz nie wpadaj do LW

(( chodzisz na karate i ja sie ciebie boje

(( moi koledzy tez sie bardzo boja takiego karateki jak ty!!! Nawet w 5 nie damy ci rady

(( o boshe mamy prze***an*
By Devox Gleus.