Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2005, 20:44   #35
zmora etela
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2005

Domyślny do Etelka i o nim i o rodzinie

tu Misitc'or
To zacznijmy:
od tego ze polenizowac to ty se mozesz tez ale swojego starego jak Cie Kocha tylko w nocy i przyjeleś tyle spermy do dup* ze ci sie wylewa juz nie mają gdzie cie jechać. i nie obrazaj kolegi dziewczyne popatrz na swoją starą i na swoj ryj Bud Nail cie skomentowal juz .... "omg he is a monster jajajaja"
to nie powiem kto tu jest z***an** ryjem a co do tego twojego "Hej mistrzu" nigdy tak nie pisalem tylko np elo albo cos więc nie wkręcaj bo ci ryj obije niedaleko mieszkasz a o adres nie trudno więc uwazaj bo sie zbieramy kvaku powiedzial juz dawno ze gdyby mieszkal blizej juz dawno by sie do ciebie wybral.TWOJA STARA TO KU**A szmaciazu ***an* zobaczysz ja sie dowiem wszystkiego nie trudno bedzie o twoj adres bo cie wszyscy znaja bo sie z ciebie brechtaja wcale sie im nie dziwie.I to ty wylizywales dupe Qrczakowi i to tak mu polerowales ze mu dupa przez miesiąc sie liśniła nie trzeba bylo myćbo ty wygryziesz kalabraki. ja juz sie postaram zebys juz tak nigdy nie podskakiwal na odleglosc jestes mocny nie ma to jak internetowa *****
a zalatwie takiego p*d*ała ze w tibie to ty bedziesz gral na stojąco chyba ze stary ci zapakuje i bedziesz sobie jeździl 2 przyjemnosci na raz. a hacka zycze ci z calego serca i bede sie z ciebie brechtal pomysl co bedziesz dalej pisal bo nie recze za siebie i nie wytezaj tak mozgu i NIE KLAM bo to oznacza ze jestes najtańszą szmat*ą (tak jak twoja stara) karakanie ***an*y masz
WPIERD*O** mam niedaleko więc chętnie sie przejade nie jestem biedny bede mial na bilet a ty przejedziesz sie za free wiesz czym ... oczywiste ze karetką.

LUDZIE SRAM*Y NA ETELKA
moge ci nasrac takim cieplutkim zadziutkim kałem na klate bo slyszalem ze lubisz byc publicznie ponizany
ps. dwulicowa świnia nie bedziesz mial kumpli chyba ze bedziesz im dawal wiesz.. ;]pupu plx

Pozdro dla kumpli

nie myśl ze dla ciebie etel

Narx
zmora etela jest offline   Odpowiedz z Cytatem