Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2005, 23:19   #52
ogorek
Użytkownik Forum

ogorek's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand

Stan: Na emeryturze
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Bo nie potrafi sobie poradzić z problemami. Bo boi sie isc porozmawiac z psychologiem. Bo jak go "kocą" to boi sie postawić.
wow... no spodziewalem sie innej reakcji... ty chyba uwazasz takich ludzi za psycholi. ja tam mam szacunek dla tych ktorzy popelniaja samobojstwa bo to nie ich wina ze sie urodzili tak a nie inaczej i ze ich psychika nie jest w stanie zniesc tego bolu na jaki sa skazani zyjac na tym swiecie...
to smutne ze masz takie podejscie do spraw 'tego typu'...

Cytuj:
Za samo grożenie będzie miał sprawe.
racja... jednak watpie zeby 'oni' poszli na policje, ale to tylko moje zdanie...

Cytuj:
To wtedy oni by spokojnie chodzili po poprawczaku. Bo ja nie daje soba pomiatać. To co dla ciebie jest kablowaniem dla mnie jest obroną. Nie dam sobie rady z bandą "twardzieli" to oni będą musieli sobie dać rade z policją.
chodzilem do 'trudnego' gimnazjum i uwierz mi za pobicie nie wysylaja odrazu do poprawczaka.
a co do kablowania to masz tu najlepszy dowod na to ze nie umiesz czytac [ze zrozumieniem]. poczytaj moje posty a zauwazysz ze ja jestem za tym zeby zakablowac! nie czepiaj sie czegos czego nie napisalem, please...

Cytuj:
Jeżeli będzie stanowczy, ostrożny i nie będzie udawał twardziela to go nie zabiją.
jak go dopadnie wieksza grupka i zaczna go bic to watpie zeby patrzyli czy jeszcze oddycha czy nie...
poza tym to to co napisales jakos wydaje mi sie nie na temat do tego:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ogorek
jesli go bija to troche trudno to ignorowac...'
ale to tylko moje zdanie...

Cytuj:
Tu masz całkowitą racje. Pewna część "twardzieli" pochodzi z normalnych rodzin i w domu uchodzą za "dobre dzieci". Jeżeli ma normalną familie to taka rozmowa powinna pomóc.
dzieki za wsparcie

Cytuj:
Kolejny przejaw twojej inteligencji - mimo, że ze złą ortografią. To rozwiązanie także popieram.
jeszcze raz dzieki, a bledy zaraz poprawie.

Cytuj:
Więdz nie wychodź z domu po 20. Pozatym jak zobaczą, że moga tobą pomiatać bez konsekwencji to wtedy dopiero będziesz dla nich zerem.
moral z tego taki zebys sie nie poddal i ja to popieram.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pacek
ludzie dojakiej wy szkoły chodzicie? ja przez tyle lat w szkolnych murach widzialem tylko jedną bijatyke ale uczciwą jeden na jeden, a my kibicowaliśmy.
0.o 0.o 0.o
wow
chcialbym chodzic do takiej szkoly... nawet nie wiedzialem ze takie istnieja. to jakas katolicka, prywatna czy jak?

Cytuj:
a co z poczuciem winy. Co innego pobić troszke. Recepta na takich cwaniaczków.
'a co z poczuciem winy'?

Cytuj:
ludzie dojakiej wy szkoły chodzicie?
ja chodze do katolickiej... poszedlem tam bo jest malo ludzi [300 osob, w gimnazjum mialem 800] i wydawalo mi sie za chodza tam sami fajni ludzie, jest spokojnie i w ogole wypas... no i... mylilem sie.

Cytuj:
A najprościej olać sparawe
pieprzysz glupoty! nie mozna tego olac bo kolesie beda wiedzieli ze moga bezkarnie robic szmate z czlowieka.

Cytuj:
ps. polecam skywalkera, to taka rozkladana rurka wazy kolo 2kg jak nią pieprzniesz przez lapska to odechce im sie ciebie napastować
a moze tak odrazu szabelką chama przez łeb

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
@ogorek:
A ty te bzdury o nożu to tak serio? Jeśli tak to ci współczuje...
dziekuje za wspolczucie.

Cytuj:
I to, że ten ktoś uważa się za lepszego od ciebie, daje ci prawo do zabicia go? Ktoś się nad ciebie wywyższa... zabijasz go... ale chwila. Przecież przez zabicie go, sam "stajesz się kimś więcej od niego", gdyż on nie był godny życia na tym świecie w przeciwieństwie do ciebie. Więc co ci pozostaje do zrobienia? Taaaak... samobójstwo.
mow co chcesz. ale jak ktos ze mnie chce zrobic szmate to jakos nie mam dla niego szacunku...

Cytuj:
Nosić nóż w kieszeni? Uważaj bo sobie kiedyś jaja utniesz.
dziekuje ze sie tak o mnie martwisz... obiecuje ze bede uwazal.
zawsze lepiej jest sie uczyc na czyichś bledach niz na wlasnych...

Cytuj:
@Topic:
Moja rada? Postaraj się z nimi dogadać (tak, nawet z najgłupszym dresem lub arabem można się dogadać)
o kurde... zaczynam sie cieszyc ze nie slucham twoich rad.

Ostatnio edytowany przez ogorek - 17-11-2005 o 23:27.
ogorek jest offline