Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2005, 09:58   #33
Lady Tigerka
Użytkownik Forum

Lady Tigerka's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Warszawa (Gdańsk)

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tormentors
Świat: Celesta
Poziom: 111
Skille: 19/26
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ranma
CArla tylko pomagała mi pokazać jak działa bug.

ktos tu pisal ze CiPsoft nie dopusci do strat. Straciłęm ponad milion. Reseta nie ma bo światy co maja save o 8 juz są po savie i nie było reseta. Rozmawiałem z tutorami z mojego śwaita wszystkim przykro i chcieli jakoś pomóc. Jak tylko poszedłem na antice. Tutor chciał abym przestało tym pisać i że to nie miejsce na takei rozmowy (pisałem na help chanel). Potem rozmawaiłem z Game Masterem. Jedyne co mi powiedział sumarycznie to: Nic nie mogę zrobić przykro mi. Więc wszyscy widzą jak CiPsoft się troszczy o swoich klientów. A wczoraj kupiłem premiowane konto. No cóż według CiPsoftu ta gra nie jest poto aby gracze się dobrze bawili, ale po to żeby CiPsoft robił kase.
Mogę dodać, że zawsze grałęm według tiia rules, pomagałem innym graczon, gadałem nawet z lowlevelami, pomagałem ludziom w questach, a moja opinia na eterni mówi sama za siebie. Lecz co może zrobić klient kiedy sprzedawaca ma go w dupie? Koszta sądowe powodują ze cała sprawa jest nie warta świeczki aby przenosić ją do sądów. A fakt, że CiPSoft odmawia pomocy świadczy tylko o nich. Tibia wyrabia sobie opinię wśród graczy i gier onlinowych. A ja napewno nie pozwolę aby to tak zostało. A jak CIpy nic nie chcą rekompensować. To ja im się odwdzięcze pisząc tym na wszelkich stronach o grach MMO.
Wasz bardzo smutny Ran~

Jakoś nie bardzo mi ciebie żal.Złym ludzią przytafiaja sie takie psikusiki no cóż Ja mimo że mam 11 drzwi w swojej chatce nic nie straciłam Biedny Ranmayasha ojoj Choć prawda CIPy lecą sobie w "h u j a"

@Calduś szkoda że nie dla wszystkich taki był Pan Patryk poprostu dostał to na co zasłużył

@Shinjix co do interesowania sie dobrymi graczami to kto niby opłaca pacce 200+ lvlą jak nie CIPy?

Name : Slodziutka Tigerka
Profesion : Master Sorcerer
World : Celesta
Level : 111
Magic Level : 84

You see yourself. You are a master sorcerer. You are Love Angel of the Tormentors (Love Toy).
Lady Tigerka jest offline