Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ranma
Tigerka Ty lepiej bądź cicho a to na co zaslużuyłas to dostałaś ty. zabijanie ludzi bo ci sie nick nie podoba, chronienie się znajomymi, którzy po usyłszeniu wydarzeń jednak nie są tacy skorzy do pomocy, ciągłe wyzywanie i obrażanie ldzi. To że takich jak Ty tępie i wyraźnie jade po nich na forum to naturalne. Cóż moja reputacja jest dobra tylko u normalnej społeczności. Wśród pk i temu podobnych niestety nie mam za dobrej bo jakoś przeszkadzam im w ich poczynaniach.
Wasz bardzo smutny Ran~
|
Niewiem czemu tak uważasz zabijanie ludzi.....ciekawe kogo ja zabijalam bardziej bylam zajeta zabijaniem rotow a ty...zdradliwy kolego!!!Nie wiem wogole na jakiej podstawie oskarzasz mnie o takie rzeczy...Śmieszny jesteś wiesz...Wyzywanie haha to chyba tylko twojej przyjaciółki Nicole ona sama wie za co... I jeszcze te hamsta jakie do mnie z Taviona postaci pisała.Ahh to było dawno już niby o tym zapomniałam,ale zawsze to bedę miała w sobie.Ja jestem miła dla ludzi którzy tacy są dla mnie, jak mnie ktoś nie lubi to to samo okazuje, a że ty postąpiłeś w taki sposób jaki zrobiłeś to szkoda o tym gadać wiesz...uważałam cię za kolegę miło się z tobą rozmawiało ale okazałeś się fałszywy jak nikt inny na tym świecie...
@Bia!y jeżeli nie wiesz o co chodzi prosze cie nie wcinaj się