Temat: Przyjaciel?
Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2005, 11:11   #1
Dark Jarryn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 07 2005

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Irferna
Poziom: 15
Skille: 18/21
Smutny Przyjaciel?

Witam! Checiałbym powiedzieć że Tibia zmienia ludzi nie do poznania!
Opowiem Wam po którku moją historie.

Wiec poznalem sie z moim kolega Dracholem juz w przedszkolu, bylismy spoko kupmlami. Robilismy razem duzo rownych głupot, wspieralismy sie jak sie dawalo to pomogalem mu na sprawdzianach, on mnie nauczyl wiazac sznurówki, ja go nauczyłem wielu innych rowniez porzytecznych rzeczy.
Mielismy takie same zainteresowania ), lubimy Harrego, bawic sie w html, grac w noge, tenisa itp. Rok temu zaczol grac w Tibie, polecil mi te grem. Na poczatku nie bylem przekonany, ale jednak dalem se jakos rade. Spodobala mi sie ta gra. teraz chodzimy do 2 kl gimnazjum, jako jedyni z podsawowki poszlismy do innej szkoly niz wszyascy z posdsatwowki. w koncu wypracowalismy w Tibi swoj image. Drachol woli grac na mainie ja na rooku. Tez kolega ma rookslyera. Dzisiaj powiedzial m na gg:
-choc potrapujemy.
-ldzi teraz nie ma
-choc to wszysacko wybijemy
-ok
poszlisym na mino hella zaczelismy sie tam bawic. Cheelismy jak najwiecej mino upchac do pokoju kolo miniomaga. Juz bylo tam 4 ale daje my jechali z tym. W koncu mowie ja wejde do srodka i zaczne ich (minosow) ukladac. I mnie niestety kolega tam zblokowal, powiedzial zebym podal mu boxa, to ja mu odpoiedzialem
-strapujesz mnie
- racja
Potem mnie nie chcial wypuscic 2 mino we mnie bilo, myslalem ze fanjie sie bawimy. POtem eks kupel zabral 1 boxa i 5 mino zucilo sie na mnie. I zaczal mi wyliczac:
-za lootowanie
-za trapowanie (copyright by Rot'worm)
- za to zze nie grasz na mainie, w tedy komputer trafil szlak.

Trapnolby mnie specjsalnie na szczesice nszybko rest zrobilem lf poszy w ruch i wyszedlem z tamta (loga dal). I wicie co strapowal mnie za to ze powiedzialem ze jak deadne to wejde na maine.

I tak oto glupio zrobil i stracil super kumpla.

TIBIA ZMIENIA LUDZI!!

Jeszcze zanim zaczal grac w tibie chdzio grac w noge bez namawainie, a teraz go trzeba namawiac i tak nie pojdzie czasem!
Dark Jarryn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.