Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2005, 12:27   #72
Specter
Użytkownik Forum

Specter's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Wśród Twoich koszmarów

Stan: Tutor
Imię:
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Premia
Wyślij wiadomość przez ICQ do Specter Specter ma numer GG 8296275 Send a message via Skype™ to Specter
Domyślny

Nawet niezła postać, nie powiem A co sądzisz o mojej postaci?
Na czym w takim razie polecasz expić na moim levelu? Bo ja cały czas expie w Drakovia forest, 3 od dołu nie podpisana kropka-Alpha werewolf i Vampire lord-jeden taki wypad daje 1000expa i 600golda, ale to zaczyna już być nudne
Doradzisz cos? Dodam że wszystkie questy typu frogzard hunter, czy Legend of Leeeroy Jerkins, mam już za sobą. No dobra oprócz jednego jakim jest ten u Roobiny Hood-dungeon of Borgath czy jakoś tak, ale w nim byłem już na 3 piętrze.
Jak to jest być vampirem? Ma może premie do inteligencji? Bo jeśli tak to lece po odtrutke, i zamieniam się w vampira, ponieważ ja tworze postać zbliżoną do maga, a wilkołak ma premie do wytrzymałości, siły i zręczności.

PS. I widzisz dlaczego przydała by się taka grupa? Nie musielibyśmy tutaj tak offtopicować
PS2. Jestem starszy! Born on 12/31/2004

EDIT:
Aha, zapomniałem dodać: Powiesz mi gdzie i od którego lvl można kupić Light Vampargona? i Jeszcze jedno: mówisz że w grze nie można się spotkać-niby tak ale...mógłbym stworzyć klan dla członków tego forum, więc wiesz

"Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę."

Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz

Ostatnio edytowany przez Specter - 18-11-2005 o 12:40.
Specter jest offline   Odpowiedz z Cytatem