Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2005, 13:03   #39
człoweik eterni
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lady Tigerka
LOL no nie moge a ty co studiowaleś moje życie prywatne czy jak?Tak poza tym to jedynymi chłopakami z jakimi byłam na eternii był spin i sfosch ...Spin woli ćpanie a sfoscha nie umiałam pokochac no i co to twoja sprawa?!Myśle że raczej nie!!!Co do Leokadii to nawet nie pamietam kto to jest...A na świecie non pvp jestem bo kolega jakoś mnie namówił...I jakoś nigdy nie miałam trudności z graniem na pvp nie jestem ani PA ani thiefem ani niczym innym...I napewno nie jestem fałszywa tak jak ty...KONIEC TEMATU
Eh nie bawie się w fora ale tutaj napisze. Ranma ma całkowitą racje. Nigdy nikomu nie wadził zawsze był sprawiedliwy i nigdy nie widziałem żeby komukolwiek kto na to nie zasłużył sprawiał problemy, a wręcz przeciwnie często widziałem jak momagał nawet jakimś noobkom rozwiązywać problemy, bo go o to poprosili. A ty Tigerka na eterni masz opinie łatwej. Wykrozystałaś spina i Sfoscha w grze, sama nie za wiele potrafisz w tibi prócz chronienia sie innymi ludźmi żeby ci tyłek ratowali, ale na eterni za dużo ludzi juz miało cię dość więc poszłaś na celeste, gdzie z tego co mi wiadomo od eternijczyków co poszli tam grać też nie jesteś zbyt popularna. Takich ludzi jak ty powinno się całkowicie ignorować i jeżeli to tylko możliwe wyrzucać z serverów, bo nie zasługujesz na to żeby grać z innymi ludźmi.

Ranma szkoda , że tyle straciłeś, ale ponoć gadałeś w nocy z Cipem i może coś się da zrobić. Trzymam kciuki.