Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2005, 22:06   #99
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Stan: Na emeryturze
Imię: Kael Alon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolexus
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p