Hail NG
Next Generation odwala takie pa ,że się w głowie nie mieśći.Ale co ty możesz wiedzieć ,jeżeli jesteś w tej gildi.(kiroy)Tak samo było na Arcani (jak grałeś z Rexsim)ciągle razem trenowaliśmy,a pózniej huntował mnie za 15 palla jakiegoś ,gdy pózniej się dowiedziałem że nawet kolesia nie znał.Moim zdaniem nie wiem czym się szczycisz że grasz paroma ownerami.Oczerniasz ludzi na tym forum że wystąpili przeciwko swe (mając przy tym powody)to donich powinien każdy mieć Respekt.Co z tego wygracie wojne??(wygraliście)Jak na każdym serverze prędzej czy pózniej dojdzie do rozlamu polaczków ze swe...
I to wy oberwiecie podupie...Czego wy im gratulujecie ,że bedą was wywalać z cave to wy lubicie?Czemu nikt na tym forum nic nie pisał przedtym jak NG dostawało..Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was.Co do katmai i reszty tez byliscie pa ,ale tak to jest jak ma się wyższy level ... Respekt za Odwage,Honor.. Tacy ludzie powini zostać na zawsze w naszej pamięci xD
|