Temat: Nowa wojna?
Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2005, 12:14   #88
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

@jinikao

Na poczatku, gdy rankor wyslal mi tego posta, mialem ochote isc po slownik, znalesc pojecie 'przyjazn' lub 'oddanie', i skopiowac tu definicje.. Ale kto umieszcze w slownikach rzeczy tak oczywiste?

Ezekiela nie znasz, nie wiesz jaki jest.. chociaz tez jestem 'armanio' nie uwazam aby on byl moim 'wodzem', 'mentorem' ani 'panem i wladca'.. Byl moim przyjacielem? Owszem, zabijal ludzi bez powodu, ja tez zabijam, no i co? Pk is a part of a game Ale miedzy nami, a drazharmem jest taka roznica, ze nie zabijamy przyjaciol, i nie tlumaczymy tego czyms 'etycznym'..
A jesli jest to dla ciebie taka radosc, moge publicznie skrytykowac mateusza (eze~) za to, ze gdy zaczyna expic, odcina sie od swiata, mam coraz mniej okazji na rozmowe z nim itp.. Mam nadzieje ze ci lepiej,

btw. osoby ktore tak strasznie przejmuja sie losami 'biednych lowlvli zabijanych przez krwiozerczych sk^rwysynow', nie maja chyba rl life.. Mnie bardziej interesuje to, ze moj kot chyba ma pchly, bo sie strasznei drapie i bede mu musial kupic jakas masc, niz to, ze - ja, czy ktokolwiek inny - stracilem cos w tibii..

A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktory zlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym 'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline