Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drazharm
tak, zabijam przyjaciol, a oni mnie i nie widze w tym nic zlego. w koncu to tylko gra.
|
Uhmm Drazik tłumaczysz się że grasz 4 fun i możesz zabijać ludzi bo to Tylko gra. Jesteś typem ... człowieka który myśli wyłącznie o sobie ten typ nazywa się EGOISTA. Nie uważasz że tak właśnie jest? Inni chcą grać dla siebie , a tu taki Draz wyjdzie którego życie sprowadza się do siedzenia przed komputerem i grania w tą grę. Nie tylko Ty widzisz przyjemność grania w Tibie i inni nie grają nałogowo jak Ty więc nie mają czasu na odrabianie strat po tym jak zabije ich taki ktoś jak Drazharm który jak wspomniałem cały czas siedzi przed komputerem.
Drazharm zaprzeczysz że grasz ciągle w Tibie?
Jak zaprzeczysz to będzie znaczyło tylko jedno ... Account sharing.
Co do wojny... Czujesz że wygracie. Dobrze. Tylko popatrz nie dawaliście rady jak była wojna ze szwedami , a raczej koncówka jak zdobywali piekne fragi.
Poczekaj aż my zaczniemy grać , aż więcej ludzi od nas będzie online czy będziesz nadal taki twardy.
EDIT:
Z tego co słyszałem chcesz ode mnie aż 150k za wolność. Czy Ty się czujesz w zupełności dobrze? Może za dużo Tibi?
Nie zapłaciłem w życiu nikomu za unhunta nawet szwedom , a jak nie zapłaciłem nawet szwedom to tym bardziej nie zapłace Tobie

Pozdrawiam
Nosso.