Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2005, 19:31   #133
Hypnotyzer
Użytkownik forum

Hypnotyzer's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Legnica

Stan: Tutor
Imię: Hypnotyzer
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
Hypnotyzer ma numer GG 5202228
Domyślny

Co do starej Tibii. Mam tylko zastrzeżenia co do tych skill bars. Może przy XPie to byłoby fajne. Ale szlag by mnie trafił nie wiedząc za jaki czas skill mi skoczy:P.

Ogólnie:
Ja tam nie mam nic do "cukierkowych" grafik:P. Fakt faktem, słabsze kompy mogą tego nie przetrzymać (apetyt rośnie w miarę jedzenia;]), no ale cóż.
Nowe outfity: ostatnia sonda na tibia.com. Wprowadzenie outfitów, które będą dostępne po wykonaniu jakiegoś questa lub po osiągnięciu pewnego statusu. To by było BARDZO ciekawe :D.
A co sądzicie o warunkach pogodowych:>? Ew. zmiana pór roku (opady deszczu, śniegu?).
Ogólnie nowe grafiki są baaaardzo fajne :D. Wodą wreszcie wygląda realniej... (czy to źle że "może" jest trochę podobna do którejś z gier na GBA itp.?). Ciekawe czy gdy podmyje mi stopy będę zostawiał za sobą na piasku, trawie odciski moich mokrych butów :D.
Mam nadzieję, że oprócz nowych grafik i terenów CIPy dodadzą coś jeszcze :D.

Ktoś coś wspominał, że CIPy mogą stwierdzić, że knightom jest za dobrze i że mogą im coś "dowalić". OJ ja bym w to wątpił. Knight ma za dobrze? A wielogodzinne skillowanie? Knight bez dobrych skilli jest nikim. Run też ma mało. I kto tu twierdzi, że gra Knightem jest łatwa? No może jest i łatwa, ale jest za to straaaasznie żmudna...

P.S
Całe szczęście że właśnie w okolicach Gwiazdki kupuję PACCa :D.
Hypnotyzer jest offline