Co do starej Tibii. Mam tylko zastrzeżenia co do tych skill bars. Może przy XPie to byłoby fajne. Ale szlag by mnie trafił nie wiedząc za jaki czas skill mi skoczy:P.
Ogólnie:
Ja tam nie mam nic do "cukierkowych" grafik:P. Fakt faktem, słabsze kompy mogą tego nie przetrzymać (apetyt rośnie w miarę jedzenia;]), no ale cóż.
Nowe outfity: ostatnia sonda na tibia.com. Wprowadzenie outfitów, które będą dostępne po wykonaniu jakiegoś questa lub po osiągnięciu pewnego statusu. To by było BARDZO ciekawe :D.
A co sądzicie o warunkach pogodowych:>? Ew. zmiana pór roku (opady deszczu, śniegu?).
Ogólnie nowe grafiki są baaaardzo fajne :D. Wodą wreszcie wygląda realniej... (czy to źle że "może" jest trochę podobna do którejś z gier na GBA itp.?). Ciekawe czy gdy podmyje mi stopy będę zostawiał za sobą na piasku, trawie odciski moich mokrych butów :D.
Mam nadzieję, że oprócz nowych grafik i terenów CIPy dodadzą coś jeszcze :D.
Ktoś coś wspominał, że CIPy mogą stwierdzić, że knightom jest za dobrze i że mogą im coś "dowalić". OJ ja bym w to wątpił. Knight ma za dobrze? A wielogodzinne skillowanie? Knight bez dobrych skilli jest nikim. Run też ma mało. I kto tu twierdzi, że gra Knightem jest łatwa? No może jest i łatwa, ale jest za to straaaasznie żmudna...
P.S
Całe szczęście że właśnie w okolicach Gwiazdki kupuję PACCa :D.
|