Mi schakowali mojego 24 knighta =(. Hakerzy zarabali mi moje eq: skull staff, knight armor, plate, legs, devil helmet, towr shield. Byl to dosyc nowy serwer i ceny nie byly tanie; :/ W dp 3bp UH, 2bp HMM i 1bp GFB. A stalo sie tak: Bylem na cyckach i jakis koles zablokowal mnie, skonczyly sie 6 UHow i dedlem. Byl to Polak, powiedzial ze mial laga i ze odda mi ten warrior helmet, co mi wypadl. Bylem z nim na Trade, napisal "LAG!!" to ja poczekalem. - Po 5 minutkach wylogowalo mnie... Wyslali mi na mejla passy. Ale postac juz bez niczego. :/ Bylo to dawno i postac juz odrobilem

. NIkomu nie zycze tego: koles mnie haknol i skasowal lvl o -2 i skille tez polecialy w dol :/.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Horuss
jak to w ogole jest mozliwe ze ktos zostaje shackowany, mimo ze nic nie zrobil ( wnioskuje to z niektorych wypowiedzi) ? nikomu nic nie podal, nie powiedzial a tu wchodzi.... i nic nie ma.......
|
Teraz nauczylem sie na wlasnym bledzie. Koles stoi obok Ciebie, nie wiesz o niczym a on grzebie w Twoich portach systemowych. Tam masz zapisane co wpisywales, albo ci podrzuca Trojana. Tylko wpiszesz pasy jeszcze raz w okienku Tibii i masz chaka :/ Tak mi sie zdaje, ze tak wlasnie jest.