Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2005, 20:49   #141
Lig@
Użytkownik Forum

Lig@'s Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld

Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimli From Kazz
Jedynie co moge powiedzie to, to że jestem coraz bardziej zdegustowany postawą CIP Softu. Czemu-otóż Tibia już teraz nie oddaje klimatu "starej tibi" Tzn. Każdy nowy update jest coraz gorszy. Pamientam jak kiedyś jescze bez skulli bałem się wyjść z dp, zawsze mogłem trafić na jakiegoś pk, który bez skrupółów mnie zabije. Głupie?? Ale to dawało klimat. Skill Bar. Byłem wyjątkowo na nie. Czemu?? Nie było nic wspanalszego jak nagły adv. A teraz?? Brakuje mi 1% super chura.... A tak radość była WIELKA to nie jest do opisania. Starsi gracze może mnie zrozumieją, młodzi powiedzą, że g**no wiem. Ale w żadnym wypadku nie jestem konserwatystą. CHodzi mi tylko o to żeby zmiany były przemyślane...
Doskonale cię rozumiem... Na początku jak grałem (pażdziernik 2003) to różnica miedzy pacc i facc była dużo mniejsza - pacc mieli tylko "malutki" edron, darame, promocje, domki (ale facc może mieszkać w gh) i logowanie się od razu. Potem doszły ubrania, soul points, OGROMNE tereny (tiquanda), a facc'e stoja w miejscu przez te 2 lata i proszę nie pieprzyć o dark cathedra bo ludzi tam tyle jak na rooku na nowym servie. I właśnie dlatego już dawno odszedłem na emeryturkę...
Lig@ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.