Tak... Ten problem dotyczy palladynów pamiętam jak wchodzilo upadte 7.5 i pamiętam jak CIPy pisały że palladynom będą znikały speary ponieważ afkują...
Tylko zastanawia mnie 1 rzecz skoro knighci i tak zawsze byli mocniejsi od palkow to dlaczego jeszcze bardziej zepsuto palladyna? przeciez knight jak narazie (odpukac) moze afkowac i zawsze mogl do woli az mu sie znudzi a palladyn musial podnosic spiry więc nie wiem czy panowie i panie z Cip Softu są tacy sprytni czy tylko takich udają....
Moim zdaniem twórcy tibii nie lubią palladynów ponieważ za każdym nowym upadte coś znika... ale z wakacyjnym upadte to juz całkiem pojechali szkoda słów.. i co to im da że w tibii 7.55 spiry wytrzymuja ze dwa rzuty wiecej.
Jak sie domyslam palek juz nigdy nie będzie tym samym bohaterem co kiedyś Wnioskuję, iż gra palladynem byla tylko strata czasu ale to mnie dziwi ze tlumaczyli sie ze wielce pal moze afkowac na treningu a nie zobaczyli na inne postacie (nie mgę tego zrozumieć)... ale z drugiej strony dobrze ze jeszcze knighci moga jakos zyć..
Druida i sorcerera tez troche udupili ale kto ma pacc to niema z tym wiekszego problemu
no cóż nic dodać nic ująć szczerość do bólu
Mozna sie tylko pocieszyć tym że teraz wygląd sie zmieni na lepsze pewnie
CIPy - Cip Soft