[quote=Valais]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siwy Rogal
@Notop
Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.
@Valais
"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"
heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca  ?
mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;]
|
wiekszosc fragow masz jako 1 name, wiec wiadomo ze najwiecej dmg zadajesz bo biggest sorc.. btw uwielbiam twoje teksty prawie " ooo prawie za***alem fosfika" "ooo prawie to" "ooo prawie tamto" skoncz