Ello, nazywam sie Master Wacek. Dlaczego Master Wacek ...? Juz wam mowie >>> mianowicie moj rl kumpel ma na imie Wacek i zawsze powtarza ''I`m good and helpfull MASTER" w ten sposob powstal moj nick MASTER WACEK !
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK ). Zrobilem 38 lvl i 53 mlvl<byl to jeden z lepszych m-leveli na Arcani ) Zaczalem pkowac jak padlem na 38 lvlu - zabil mnie 28 Elder Druid. Mialem wtedy white skula bo bylem na zamku, bylo duzo potworkow i uzylem runke GFB o duzej sile razenia. Nie mialem wtedy ani 1 sd tlyko hmm i kilka GFB. Mialem male lagi i w pewnym momenci dostalem laga gdy lag sie skonczyl bylem juz w temple ;/. Tak sie wtedy WPIENILEM (spadl mi mlvl na 51 i lvl na 36;/). Kupilem bp manaskow przywolem 2 fire elementale i zaczalem pekowac. Zabilem 3 jakis noobow pod dp cos 20 lvle nawet lota nie sprawdzalem. Zobacyzlem 38 knighta i zaczalem go naparzac >> padl podchodze do ciala a tam bright sword , c-shield i bp uh! szybko wyslalem to do dp. Potem zbailem jeszcze kilka osob i wskoczyl mi RS ;]. Gdy gonilem jakiegos palla to wpadl do Ab'dendriel jakis wyzszy lvl i ubil mnie;[ Mialem potem tylko 35 lvl i 50 mlvl :> Kilka dni bylem retired. Lecz nudzilo mi sie i zaczalem pkowac zabilem kilku osobnikow ale zawsze pod donic skula padlem. Kiedy juz byl tlyko 30 lvl a mlvl ok 43 zaczalem robic walki ( do dzis) tym bsem ktorego wylotowalem ztego 39 knight ;] Bs byl wtedy drogi i kosztowal cos okolo 25k. Przez pierwszy tydzien wywalowalem ludzi na ponad 100k

a potem zaczalem znowu pkowac az do 18 lvla

. Teraz caly czas siedze w Ab w dp i waluje ludzi na bsa ! Niektorzy na 85 lvlu daja sie wywalowa ahhaha noob? W calej mojej karierze wywalowalem okolo 300k? 15 fs , kilka k armow, roznych shieldow , runek itp. i to by bylo na tyle... cYa =]
Chcialbym jeszcze dodac, ze LINDLAY jest najwiekszym NOOBEm jakiego znam !!!
"Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarde." czyli dla LInd~ pogarda FOREVER !!!