Jako osobnik wykazujacy sie zerowymi zdolnosciami artystycznymi wykozystam to by krytykowac pozostalych:
re: Maniakalny Zabojca
1. Ogolnie taki sobie, ale baner ma zachecac nie odstraszac ludzi - ten napis kojazy mi sie z moim pierwszym komputerem (Comodore 64

)
2. "wtf" absolutnie odpada baner z przeklenstwami.
re: Qstosh
Jak bys tam zamiast siebie umiescil jakas znana osobowosc (Furumburas, Excodus, Bubble, Steve, itp) to byl by super.
re: Oxygane
1-3. Fajne, ale jakos mi sie nie kojaza z Tibia.
4. Zaczal bym z duzej litery Tibia.pl (tak dla zasady), powiekszyl bym o 1 lub 2 punkty trzcionke w pozostalej czesci banera).
re: Androj
Jak sie tu z autorem nie zgodzic, baner jest nieczytelny.
re: Dejvo
1. Minimalnie wiecej akcji plx, zeby zaoszczedzic miejsce moze zmniejszyc ilosc szczegolow w tle?
2-3. Minimalnie zwiekszyc kontrast bo obecne troche sie zlewa ze soba.
re: Chomik
1. W Tibie gra duzo nieletnich

2. Niedzwiedz polarny na szczycie gory lodowej w czasie zamieci snieznej (nic nie widac).
re: Flaki
A jak by cos jeszcze zrobic a nie tylko wyciac kawalek okna startowego?
re: RTP
Jakos tak dziwnie wyglada jak by sie litery nie chcialy ci zmiescic czy cos.
re: Pan Zenek
1. Wyglada jak "cos" (nie wiadomo co) sklejone w paint.
2. Nawet ciekawy graficznie, ale brakuje mu "tego czegos"
re: Sulik
Oczywiscie masz zgode autora grafiki wykozystanej w twoim banerze?
re: Wieszok
1-5. To samo co Sulik
6. Super, extra

tylko animacja mogla by chodzic minimalnie wolniej (ew ta sama pradkosc ale jeszcze z 2-3 klatki animacji zanim przeskoczy w napis).
re: Vemlekos
no coment
re: ca1z
Stan tak zeby bylo widac smoka

Obednij kawalek szarego tla po lewej.
Posprzataj okolice (widac kawalek worka).
re: Bufedojo
1. Przywoluje wspomnienia z wypadku ktory sie zdazyl po pijaku.
2. L w PL jakies takie dziwne (nie czytelne), pozatym z tlem ma ~80k, bez tla wyglada nie ciekawie.
3. Dosyc slaby fotomataz, pozatym animacja sie sypie. Pomysl ogolnie nawet ciekawy, ale musial by nad tym popracowac ktos kto umie sie z grafika obchodzic.
re: Demon of Honor
Pierwsza mysl jaka przyszla mi do glowy: "O Kur... kolejna reklama lalki Barbie."
To nie jest oficjalna wypowiedz teamu Tibia.pl tylko moje wlasne opinie i sugestje