Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 02:22   #658
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Wacek
Siwy wez sie zamknij> Valais bardzo dobrze mowi !!! ;* ERA ZERO FOREVER

A co do Sua to co mnie obchodzi jaki twoj uhmayker mial mlvl?
I po pierwsze ja mailem 53 a nie 52 mlvl chyba Ci sie cos pomylilo albo czytac nie umiesz !!!
A po 2 to ty ten mlvel robiles wtedy jak byla wojna i na Sua sie prawie noobku nie logowales !!! . Dopiero jak zaplaciles to zaczales porzadnie grac !!! I co dlaczego sie nie logowales co bajales ze ktos cie ubije ? To po co w ogule dolanczales do era? i zostawales liderem ... to byl wstyd jak odchodziles jako lider z era !! wez za przyklad glupiego Fosfika ! On jakos nie odzszedl, nie boi sie porazki w stosunku do ciebie

To all co chcialem powiedziec

Nie zmienia to faktu, ze LINDLAZ jest noobem !!!

ty wogole grasz na arcani czy w sapera bo ci mama niepozwala? bo ja widze ze ty neiwiesz co sie wogole dzieje?

po 1. to valains wylazil z 4 razy z EZ bo puszczal fohy z powodow takich ze mial gupie pomysly ktore byly niedozrealizowania a gdy mu to sie powiedzialo to sie obrazal"
po 2. niezapomnij ze owjna byla z powodu PA jakie robily 7 osob( z czego 4 sie zgodze ze przeginaly pale) w szczegolnosci bis ktoremu wielokrotnie zwracalem uwage !!.
po 3 co ja gram teraz duzo? 50-200k expa dziennie to duzo? chyba neiwidziales ile robilem wczesniej wiec wyjdz,niegram bo mam sprawy w rl i neimoge siedziec przy kompie 6h dziennie i expic, to ze mam wlaczona tibie i stoje se afk przez 3h neiznaczy sie ze expie popatrz lepiej zanim zaczniejsz cos gadac
po4 moj maker byl 12 w mlvlv nie ze nim gralem jak byla wojna ale robilem nim uhy ciagle wiec te twoje 53 sa...zalosne

po 5 dolaczylem sie do EZ a w sumie mnie dolaczono gdyz ja chcialem zostac w CN ale mnie namowili,a z racji swojego rozsadku jaki mam zostalem wybrany na lidera( nikt sie niespzreciwial wiec cos chyba w tym musialo byc)

a po 6 jak neiwiesz przestan piep***,zachowjesz sie jak valais a mi to nieimponuje,wrecz przeciwnie,

@valais

moze i niemam jaj,ale mam rozum to po 1
po 2-gie p stormem moge trole bic,
a po 3 gdy mielismy wygrana w reku i mwoilem co tzreba zrobic aby dokonczyc sparwe woleliscie sluchac kazdy siebie,jak zaznaczyles niema ot jak byc liderem i wyjsc,tak tylko ze jako lidera mnie neisluchaliscie a szczegolnie ty oraz twoje gupie pomysly

ps3 polatamy??
(na te slowa ja i wrotka i kilku innych osobnikow spadamy z krzesla ze smeichu)

aha jeszcze 1 maly szczegol
ja mailem wybor,ty go niemasz....
taki jak i ty miales wybor w poprzedniej wojnie i zaplaciles..

i po ostatnie jak piszesz cos o ownerach chara napisz
"nietwoja sprawa" ale niepisz"ja jestem 1 i jedynym ownerem" bo to zalosne
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem