Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 07:26   #431
kuglarz
Użytkownik Forum

kuglarz's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski

Stan: Na Emeryturze
Imię: Drunka
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Euratielek Dard
...Ty neutralny "kuglarz" czekałeś tylko kto wygra... Łatwo stanąć po stronie wygranych ....? Jestem duchowo z NG (to znaczy że nie masz jaj aby brać w wojnie) Od jakiś dwóch miechów nie gram na Obsidia ,lecz więcej wiem od wielu z was...
No cóż... Przyjmuję każdą krytykę, a co do mojej osoby i neutralności jaką deklaruję (jest ona nadal niezmienna), a to ze trochę pogadałem z Kiroyem i że kilku moich znajomych dostało się później do NG nie oznacza że od razu mam tu lajtowe życie. Też musieliśmy płacić pewnym osobą jak nasi chłopcy poszli po zemstę, też mieliśmy kilka sytuacji, gdzie nie wiadomo było czy nie koniec z tym serverem. Więc to że kogoś tu chwale bądz krytykuje nie oznacza że się "sprzedałem" szwedom, bo tak nigdy nie było. Ja zawsze unikałem konfliktów bo nie gram w tibie dla pvp, może ty tak, ale dla mnie liczy się przede wszystkim to że się utrzymuje na servie, a nie co tydzień robie nowego chara. Euratielek Dard zastanów się czy czasem nie przesiąść się na CS'a albo innego fpp, bo tibia to nie ladajace SDeki i banda 20 lvl knigtow z warhammerami, to tylko drobne ekscesy i poboczne mało istotne wydarzenia dla osób, które tu po prostu chcą dłużej pograć. Jak nie zrozumisz, że bywają od Ciebie lepsi gracze, którzy nie raz nadużują swojej przewagi to szkoda mi Ciebie, bo tylko stracisz nerwy przy tej grze. Taka karma tibii, albo pogodzisz się z PA, random PK, przewagą szwedów, albo skończysz na non-pvp lub odejdziesz do wow'a albo innej gierki dla ludzi lubiących łatwiznę.
Nie czuję że komuś właziłem kiedykolwiek w tyłek, razem z wilkami nie raz przeklinałem NG za PA i chronienie złodzieji i random PK, bo to są fakty który nie przeoczyłem i nie mam zamiaru o nich milczeć, ale też nie zapomne, że to oni ustabilizowali Obsidie i gra się teraz całkiem nieźle. I tylko strach pomyśleć co by sie tu działo gdyby żądzili tu polacy, pewnie bym musiał płacić po 30k za każdego posta jakiego tu napisałem bo nie chciałem dwa mięsiące temu ginąć w imię waszych błędnych pobudek i górnolotnych, pustych haseł.
To jest tylko GRA! I ja gram w nią tak jak potrafię, najwyraźniej nie gram aż tak źle, bo nadal jestem na Obsidii i wciąż posuwam się naprzód, a ty Euratielek Dard?? Gdzie ty jesteś?? Ile charów, chłopcze, od tego czasu miałeś??