Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 08:59   #53
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
Domyślny

Zaczyna mnie to smieszyc na nebuli pa
wiekszym problemem tego serva jest to ze gra tam 40-240 osob
o 20 w godzinach szczytu jest max 300 osob online
to troche malo
Nebula PA tak zgadza sie a gdzie tego PA nie ma ? bo moim zdaniem jest wszedzie nebula to juz ktorys server z rzedu swego czasu dostalem hunta ja jak i ludek na shiverze za to ze mamy za wysokie skille (5 i 7 w axe na servie)
opuscilismy ten server (pol roku puzniej dalej jestem tam 26 a axe)
Poprostu Nebula ma swoj klimat wiele osob nie moze tege zniesc ze niektorzy sa lepsi (na kazdym servie jest tak ze h-lvle rzadza) jednak duza ilosc polakow potrafila sie dogadac ze szwedami narazie nie ma planow zeby bic polakow chociaz kilku swedow mowilo ze jest nudno (2 dni puzniej padl cano`ac) zal mi go ale jedyn moj kontakt z tym panem to jak mnie wy***al na z katerdry :/
skoro da sie grac to trzeba expic ja obecnie nie moge ( nie mam netu tam gdzie studiuje) odrazu wytlumacze czego ludek nie gra
jego problemem sa runy ktorych na tym servie nie ma v-shieldy i inny loot ktory ma nie da sie sprzedac a trzeba miec skas kase na runy w sklepie
Ludek swierdzil ze *******i taka zabawe i sie nie bedzie meczyl poszedl na inny server ja z reszta tez (wrocilismy do ekipy z ktora zaczynalismy grac na tym servie) ale bedziemy logowac na nebuli jak sytuacja sie poprawi beda runy i ludzie to to calkiem mily server bedzie i bedzie dalo sie grac sorcem/druidem

a rebelia na nebuli to glupi pomysl nic to nie tylko na servie zostanie <150 osob

P.S ale chaos

Ostatnio edytowany przez djmtv - 21-11-2005 o 09:04.
djmtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem