Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 09:44   #433
Raxilon
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 67
Skille: 80/77
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sol
znan juz na tyle ze moge powiedziec ze nie jest rasista. mowicie ze nie lubi polakow i polakow tylko zabija. dziwne ja jestem polka i co?? zabil mnie erus (ktory czy nitros czy babbis to juz sprawa dla detktywa, bo zaden nie chce sie przyznac choc ja swoja teorie mam) a pozniej babbis czyli rezeer z azury pomogl mi na obsidi dal rozne rzeczy bliyskotki, jesli cos potrzebuje pozmoe. i teraz to samo jest na azurze. na 8 lvlu mielam lepszy sprzet niz niektorzy juz na 30. lubi mnie a nie wydziwia bo jest rasista. ludzie wy sie poknjcie w glowe. to ze pozabila paru polakow o niczym nie swiadczy. daj mi jakies przyklady, wasze rozmowy itp a przekonaj mnie do tego.
a to ze WY sie poklociliscie, a do tego jestes polakiem nie daje powodu do nazywnia go rasista. poznaj go a bedziesz mial inne zdanie.
Wiec wyobraz sobie, ze na tym serwerze gralem dluzej niz Ty i wiecej czasu z nim spedzilem niz Ci sie wydaje. Najpierw byl mily, pomagal mi, a pozniej zaczynal bez powodu sie pluc. Wkoncu nie wytrzymalem gdy zarzadal payment odemnie, bo ktos tam znajomy zabil jego kolege, powiedzialem, ze nie bede za nic placil i tyle(skoro byl takim kolega, to chyba sie nie kaze placic kolegom, nieprawdaz?). Pozniej przyszedl z Millido(ten to juz wogole jest przypalem) i zabili mnie w ab, po tym jak jego koledzy z azury(boneshards) zaatakowali mnie i zrobilem pz locka. Naprawde znam go dluzej niz Ty, wiele tez o nich z innych serwerow slyszalem.
Raxilon jest offline