Temat: hacker...
Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 13:29   #18
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Taaaaaak... I zostanie zaspamowany milionami wiadomości od ~8 leveli, że to ich eq lub jakiś high level chęcią szybkiego zarobku karze mu oddać. Tamten gość mu to dał, więc niech się cieszy, korzysta i nie liczy na taką drugą szanse. A nie, udajecie wielkodusznych i bawicie się w jakieś sentymenty. Założe się, że 99% z was by nie oddało.
Ehh.Przecież nie dawał by tego żadnemu 8 lvl'kowi. Na forum tibi.com widać imiona postaci które piszą posta.Co do drugiej opcii wymuszenia to faktycznie,przyznaję rację

Ps.Kiedyś byłem na beholderze ,znalazłem trupa.co w nim?Noble armor,p legi,(wypadły oba) i backpack,w nim hmmy,i śmieci

wziełem co udźwigłem,i poszedłem dalej (miałem wtedy druida 14 lvl na pandorii z p setem!!!!!)

Zchodzę patrze a to co??????idzie koleś który właśnie padł od beho.Mimo tego zauważyłem że nie idzie po loota tylko dalej do kazo.Zatrzymałem go,oddałem loota,i udzieliłem wskazóweg gdzie jest reszta I co?? co prawda mniej wart...ale jednak ten sam czyn

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero

W końcu musiał być baranem, że dął sie schakować, a ty jesteś tylko człowiekiem, który znalazł się w odpowiednim miejscu o odpowiednim czasie.
myślisz że dał się schakowac wchodząc na ""u need pacc?visit www.gfojrogjd."republika".pl and log in!!!! Free items & pacc will be your!!"

Keylogery nie czają się tylko w takich żeczach....

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 21-11-2005 o 13:33.
Walekifa jest offline