Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 14:53   #666
Morximal
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Imię: Morximal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Era Zero
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
moze nie wspanialy ale przynajmniej mysle,
ps. wogóle a nie wogule

zalosny jestes,daj mi ue a pogadamy, pozatym bede teraz wredny ale wkoncu sie odczepisz odemnie

ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;]
a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor
ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz
Zabawne te komentarze bo ani Sua mea ani Valais ani JA nie zrobilismy chara w 100 % oczywiscie nie znam turtla ktory by solo gral od poczatku bo nawet fosfik nie gral sam ( oczywiscie nikt z turtli w to nie uwiezy) poniewaz Fosfik zaczol sie zadawac z polakami dopiero po 50 lvlu w kazdym razie Valais troche przesadasz a Sua jak zwykle tylko gadasz sorry ze to powiem ale ty od zawsze gadasz nic nie robisz , pokazales to juz nie raz chocby wtedy kiedy mowiles zanim EZ zrobilismy ze za 3 miechy bedzie wojna z DFPT. Jakby wrzyscy tak zachowywali sie jak ty to wrzyscy na swiecie mieli by bol glowy od sluchania glupot a swiat stanol by w miejscu ;]

Ostatnio edytowany przez Morximal - 21-11-2005 o 14:56.
Morximal jest offline   Odpowiedz z Cytatem