Zobacz pojedynczy post
stary 21-11-2005, 22:47   #18
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

chodzi mi o to , ze nie bylo mnie 2 dni a neztas juz umiescil 2 filmiki na forum jak zabija ludzi, nie podoba mi sie to.

byly takie akcje jak ja bylme liderem, ale jedna na 2 miesiace i to z powodem

dalem ci leadera (od razu oswiadczam ze zrobilem to samowolnie) zebys zobaczyl jak to jest , a ty to wykorzystujesz w sposob jaki widac

za mojej kadencji :

dyoxys- pkowal - i to wy mnie prosiliscie kilka dni zeby go zabic
arkly - pkowal razem z dyoxysem - nie byl naszym celem ale gdy szlismy zabic dyo atakowal razem z nim jakiesgos low lvla
medvih~ - grozil yassu ze umrze bo go protektowal mewtu i myslal ze moze wszystko
byl jeszcze jeden knight 40lvl- ktory lurowal mi zerki i gsy pod temple na pohu

i kilka innych, uzasadnionych deadow, przytoczcie nick i bede mogl wyjasnic cala sprawe

od razu mowie ze jak bedzie sie tak dzialo czesto to tak jak napisal patrik~ arcanium bedzie mialo powod ... a wiadomo jak z nimi jest, tym bardziej teraz po zmianie lidera u nas... nie bedą probowac negocjowac tak jak ja to zawsze z nimi robilem ratujac nas przed wojna - wiadomo co potem slyszalem np od lobocopa - "bo ty sie boisz" , mam troche wieksze doswiaczenie w grze i wiem ze czasami trzeba przznac racje przeciwnkowi zreszta co ja tu bede duzo mowic zobaczycie wkrotce co sie bedzie dzialo
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline   Odpowiedz z Cytatem