Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2005, 10:15   #16
MI@NEK
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 52
Poziom mag.: 57
Domyślny

taa milo wiedziec ze sie powieksza. Ledwo stal sie Gm-em a juz zbanowal mi kolege pojawili sie raptownie pod moim domkiem (pojawili bo bylo ich 2). Zbanowali mi kolege za Teleporting.
09:04 GM Dazetih Berylia: ****** <---- Nick kolegi
09:04 GM Dazetih Berylia: Teleporting is illegal
09:04 GM Dazetih Berylia: I will have to delete your account now, ****** <---- nick kolegi.
09:06 You see GM Dazetih Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 You see GM Trithaithus on Berylia (Level 2). He has no vocation.
09:06 GM Dazetih Berylia: you see, it takes two GMs for an instant deletion
Wszystko bylo by ok, ale kolega naprawde nie wiedzial ze "tp" jest nie legalne, szczerze mowac ja tez a gram okolo 8 m-cy i sam nie raz sie teleportowalem.
Prosilem ich , tlumaczylem ze kolega nie zna angielskiego dobrze, nic to nie dalo wrecz zachowywali sie jakby ich to bawilo.
Pytali caly czas go kiedy ostatni raz sie teleportowal, a on autentycznie nie pamietal.
No coz szkoda ze takie cos spotkalo pozadnego gracza ktory poprostu nie nie wiedzial !!!

Tak dla rozluznienia rzuce jeszcze jeden cytat GM-a probowal chyba mowic polsku czy mu sie udalo ocencie sami:
09:13 GM Dazetih Berylia: Tak wy zrobi? to w ubieg?ym tygodniu? Tak albo z.adnego?
(chodzilo o teleport pytal mojego kolegi)

Faktycznie ten screen to nie fake, ale widocznie moze gm-owie moga byc w 2 miejscach na raz.

Ostatnio edytowany przez MI@NEK - 22-11-2005 o 10:17.
MI@NEK jest offline