Temat: Obsidia WAR
Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2005, 11:51   #437
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
Kuglarz piekne przemówienie..az sie lezka w oku zakrecila

Sol
Ja Erusa nie znalem ale bralem udzial w ojnie to byla moja 1 wojna a duzo zrobilem dla polakow..w przeciwienstwie do niektorych...Z Erusem nigy nie gadalem ale wiesz jak to jest...ludzi sie ocenia zanim sie ich pozna;/

NG moze utrzymuje jakos ten serwer ale PA z ich strony jest lekka przesada...

Rozumiem sobie pozabijac 4fun mi sie zdarza jak sie juz nudze..

..nudze sie bo niemam kim grac i Z kim...
prosze mi tu nie wmawiac ze ja niejestem patriotka ect..... ja barac w wojnie nie bede nigdy ja gram dla zabawy i jedyne co ubiajam w gierce to potworki... a nie ludzie...
ja w przeciwienistwie do ciebie oceniam ludzi jak ich poznam a nie po tym jakie plotki o nim chodza. i wybieram ludzi wartosciowych. a to ze wy sie klocicie bo dogania was ktos lub wy kogos w statystykach, to przykro mi. pkujcie sie robcie co chcecie. ALE MNIE ZOSTAWCIE W SPOKOJU. i ja sie mieszac w wojny niebede bo one nie sa moja!!!!!!!!!!!!!! ja jestem neutralna osoba, ktora po zadnej stronie nie stoi. mam znajomych z jednej i 2giej strony. a mysle ze tak samo mysla moi kochani koledzy z gildii.

a jesli ty piszesz ze czasami zabijesz se bogu winnego czlowieczka i to dla zabawy to sorry ale jestes dla mnie nikim. nie takie sa zasady w tej grze przynajmniej dla mnie. to jest gra gdzie robisz postac dla siebie a nie dla innych.

powodzenia........