LooooL
Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej.
@ Kaci
Oni sa lepsi?
Ale z ciebie niepelnosprytny. Chcesz to sobie tez zrob parade. Masz do tego prawo zagwarantowane przez konstytucje. I tak samo homoseksualisci maja takie prawo.
I to nie oni lamia prawo, losiu, tylko wladze bo nie pozwalaja im zrobic tej parady.
Po co robia parade?
LoL. Zeby do takich taboretow doszlo, ze kazdy ma takie same prawa. Ze oni tez sa ludzmi.
Najbardziej rozbroil mnie tekst ze lesbijki to jeszcze jestes w stanie zaakceptowac. LOOOOOL
@ Matek
Swoja seksualnosc pokazuje 97% ludzi na swiecie. Gdy idzie para calujac sie, albo trzymajac za rece. Gdy dziewczyna sie skompo ubiera. I co chcesz im tego zakazac? Tak samo geje moga robic co chca. Jesli uwazaja ze cos nie gra to robia parade. Po to wlasnie one sa.
Czemu robia z siebie ofiary?
No ludzieeeee....a co maja robic jak ich banda ziomkow z pod bloku glanuje, albo policja paluje?
@ Dolar
Kiedys na swiecie nie bylo takich problemow...
MUHAHAHAHAHA...Wieksza czesc niemcow w czasie drugiej wojny swiatowej. Rzymscy legionisci. Slawni malarze, architekci, pisarze. Czyli wiesz losiu, ale teraz w szkole uczysz sie o nich i wchlaniasz ich slowa jak gabka.
Odizolowac to przydalo sie by ciebie, bo internet w rekach kogos takiego to niebezpieczne narzedzie. Idz zjedz sobie troche kredy.
@ Shein Silvershadow
Slyszales cos takiego jak wolonosc slowa? Polega to na tym ze kazdy moze wyglaszc swoje poglady niezaleznie od tego kim jest?
Rowniedobrze mozna powiedziec. Po co tutaj piszesz? Myslisz ze ktos chce to czytac? Co chcesz pokazac? Robisz tylko problemy...
@ Off topic
Jesli czegos nie rozumiesz badz nie znasz, nie oceniaj. Nie mam nic do homoseksualistow. Mam znajomego geja i jest on normalnym czlowiekiem. Zwyczajnie sie z nim dogaduje i jestem z nim jesli ktos go przesladuje.
|