Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2005, 17:08   #201
Thanatos
Użytkownik Forum

Thanatos's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Shivera
Poziom: 33
Skille: 20/25
Poziom mag.: 36
Domyślny Xd

Świetnie! Super!
Lepsza grafika = milej się gra (przynajmniej dla mnie co oznacza, że tibia jest dobrą grą bo w wiele innych gier, które znam nie miało by u mnie szans gdyby nie ich grafa ), mój kumpel chyba zwariował - dzień po wyjściu newsa zerwał z Tibią straciłem przyjaciela ale teraz będę mógł się cieszyć grą w spokoju...
Jego powód - Tibia jest nudna - no cóż zawsze jest to oczekiwanie "co będzie dalej?" (update!), a poza tym mając lev 30 on nie zabiół jeszcze nic mocniejszego niż demon skeleton :/ kiedy mnie się nudzi to idę na draga (a mnie tchurzem nazywał :/...) - zawsze jest ciekawie:
1) ded - fajnie było szkoda, że nie wyszło / biegne po loot i dobijam draga i tak!
2) Jak sie zabije to ma się kolejnego silnego stworka na koncie - chociaż loot z draga niezbyt specjalny ( zabiłem 10 dragów i w sumie było: niecałe 100 gp, 10 short swordów, 10 brust arrows, 4 steel helmety :/). Mimo wszystko zawsze jest coś ciekawego co można zrobić, a... odszedłem od tematu - po tym update będzie jeszcze lepiej, mój inny kumpel nie gra z powodu grafiki = może teraz go przekonam.

Tekkaman & Tibia Rulez!!

Wróciłem do gry na początku kwietnia i jakoś mi idzie - hakerstwo to bardzo... brak mi nawet słów - w każdym razie straciłem kasę (głównie zainwestowaną w eq) zbieraną przez 8 miesięcy.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...

Ostatnio edytowany przez Thanatos - 22-11-2005 o 17:10.
Thanatos jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.