Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glacial Hero
@ Karmazynowy zwierz
Jak czytałem tego posta to prawie mi zwieracze nie padły.
"Oni są lepsi?
Słyszałeś coś takiego jak wolność słowa?"
Człowieku wszyscy mają takie prawo, ale nie każdy je wykorzystuje i o to wszystkim chodzi. A to, że oni tez mają takie prawo... Ameryki nie odkryłeś.
A czy oni są lepsi? NIE nikt nie jest lepszy, tylko takimi prezentacjami próbują to udowodnić. A jeśli nie prubują tego udowodnić to tak jest to interpretowane (przynajmniej w tym temacie).
"Nie no nie moge jak czytam teksty, wziete z plakatow mlodziezy wszechpolskiej."
Może nie uwierzysz, ale nie wszyscy czytają takie lektury jak ty.
A chyba ty za to oglądasz za dużo filmów "amełykańskich", bo wątpię, żeby każdego homo glanowali jacyś blokersi, czy podobni ludzie.
a co do twojej odpowiedzi do @ Dolar w pełni się z tobą (@ Karmazynowy zwierz ) zgadzam panie pełnosprytny --.--
|
LOOOOOOOL
Losiu naucz sie czytac ze zrozumieniem. To co pisalem zaraz po apostrofie do kazdej osoby bylo ich, a nie moja wypowiedzial. Nizej pisalem juz tylko odpowiedz do tego. Wiec jesli pisze, ze oni maja prawo do robienia parad to jest odpowiedz na wypowiedz, ze to oni lamia prawo. Kumasz...czy wolniej? LOOOOL
Widze, ze jestes poza rzeczywistoscia i nie wiesz co to mlodziez wszechpolska, ani nawet nigdy nie slyszales sila rzeczy ich pogladow.
Wyjdz na ulice i zacznij zachowycwac sie jak jakis "przerysowany" gej kolo jakis ziomkow. Zobaczymy jak wtedy bedziesz mowil.
W Polsce jest chora kurtyna tabu. Rozumiem, ze M.L.King robiac parady w ameryce przeciw przesladowaniom murzynow, chcial udowodnic, ze sa oni lepsi od bialych? Myslisz?
Aha, a w ameryce (jaki w filmach) gejow nie mecza bo tam nie jest to tak negowane jak w Polsce.
Wiec to ja jestem niepelnosprytny...