Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2005, 17:31   #20
Karmazynowy zwierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 07 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 120
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
ROTFL&LOL

A też chodzi na parady równości?
Czy ja dobrze rozumiem. Czy wlasnie zaprzeczyles, ze geje tez sa ludzmi? Wydawalo mi sie, ze w regulaminie forum jest punkt o tolerancji...

I jesli homoseksualisci nie sa ludzmi wedlug ciebie to ty jestes, gdzies miedzy Osama, a kolesiem ktory przykleja gume pod blad lawki w szkole.

Nie, moj znajomy nie chodzi na takie parady, bo nie mieszka w Poznaniu\Warszawie, ani w okolicach.

@ Glacial Hero

Hmmm. Nie wiesz co to znaczy "przerysowany gej"? To ci powiem, ze to nie ma nic zwiazanego z twoim oderwaniem od zycia. Wystarczy pomyslec. Mowiles, ze nie kazdy gej jest butowany itd. Wiec wyjdz na ulice i zacznij zachowywac sie jak gej, ale jak "przerysowany". Czyli taki jaki mozesz zobaczyc w karykaturach. Facet zachowuje sie jak baba, inaczej sie ubiera itd. To jest wlasnie "przerysowany gej".

Ja tez nie czytam ksiazek mlodziezy wszech, ale mam cos takiego jak telewizor i ogladam wiadomosci..tak...wiadomosci...albo fakt. Podac ci godzine? I wiesz co? Tam tez mowia o mlodziezy jak cos zrobi. Tam tez mowia jakie sa ich poglady. A jesli nie masz telewizora to kup sobie zwyklal gazete. Chyba ze jeszcze czytac nie umiesz za dobrze.

I nie uswiadamialem tobie, ze geje sa ludzimi tylko mowilem to dla ludzi ktorzy temu zaprzeczali.

Dociera do twojej makowy?

Ostatnio edytowany przez Karmazynowy zwierz - 22-11-2005 o 17:41.
Karmazynowy zwierz jest offline   Odpowiedz z Cytatem