Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dziecko
Swoja seksualnosc pokazuje 97% ludzi na swiecie. Gdy idzie para calujac sie, albo trzymajac za rece.
|
TO niech geje chodza za rece. CZy ja im tego zabraniam?
Cytuj:
Gdy dziewczyna sie skompo ubiera.
|
Za lesbijka sie skompo nie ubiera?
Cytuj:
I co chcesz im tego zakazac? Tak samo geje moga robic co chca. Jesli uwazaja ze cos nie gra to robia parade. Po to wlasnie one sa.
|
Nie, nie zamierzam. A to dlatego, ze mam gdzies co czlowiek robi z wlasnym zyciem kimkolwiek by on nie byl. Ale kiedy homosi organizuja parade rownosci to tak jakby chcieli powiedziec "hej, popatrzcie. Jestesmy inni. Traktujcie nasz jak INNYCH bo chcemy byc tak traktowani. Co noc urzadzamy orgie nocne z kumplami i mamy w dupie ze was to brzydzi"
Nie wiem czy zauwazyles, ale heteroseksualisci nie obnosza sie w taki sposob ze swoimi pogladami. Badz co badz mi osobiscie obrzydza to, ze oni sa homosami. I odpowiem - nie, nie wszystko mozna ludziom. Bo ja kocham patroszyc krowy i mielic je na kawaleczki. Ale jakos nigdy mi nie pozwolono, zebym zrobil to publicznie. A dla mnie pocalunek geja i widok krowich wnetrznosci jest tak samo pociagajacy.
Cytuj:
No ludzieeeee....a co maja robic jak ich banda ziomkow z pod bloku glanuje, albo policja paluje?
|
Tak, dziesiec razy dziennie widze w TV reportaze pod tytulem "zglanowali pedala", "pedal pobity przez dzieci", "powiesili homoseksualiste".
Jak potrafisz przedstawic statystyki, ze faktycznie tyle pedalow jest bitych (porownujac do pobitych NORMALNYCH ludzi) to przyznam ci racje. Narazie chrzanisz glupoty.
I jeszcze jedno dziecko: wstrzymaj sie ze swoimi łosiami i innymi kumplami z piaskownicy bo znowu przez takiego <cenzura> jak ty zamkna bardzo ciekawy temat.
Pozdro