ja nic do nich nie mam o ile sie kryją gdzieś ze swoją chorobą w domu i nie pokazują sie na ulicy. W Łodzi jak wychodziłem z kina widziałem 2 gości którzy szli za reke i sie całowali, nie wiedziałem czy mam najpierw zwymiotować czy podlecieć do nich i im za......... kopa żeby sie nauczyli. Nie lubie gejów lesbijek a najbardziej mnie denerwuje jak ktoś nazywach ich zdrowymi normalnymi ludźmi. Zdrowy normalny człowiek ma orientacje seksualną na płeć przecwiną, a geje i lesbijki to chorzy psychicznie ludzie. Coś podczaz zygoty sie pomieszało geny sie źle ustawiły i w ich mózgach zrobił sie defekt. Według mnie pedalstwo to taka sama choroba jak epilepsja, shizofrenia itp. ponieważ są to choroby w których zawinił umysł. Ale najgorszą perspektywą która wzbuda we mnie odraze to zezwolenie na śluby i ADOPTOWANIE dzieci. To jest dla mnie nie dopuszczalne.
A i nie gadajcie mi że nie jestem tolerancyjny. To słowo jest ostatnio nadużywane i staje sie czestym argumentem żeby kogoś ośmieszyć. Bo jak to nie jesteś tolerancyjny to jesteś beee, taką mentalnośc zaszczepiła telewizja. Bo dlaczego mam coś tolerować czyli lubić cośna siłe chociaż wcale mi sie to nie podoba, nie jestem krową i mam swoje zdanie i nie mam zamiaru go zmieniać ani sie ukrywać, nie mam zamiaru tolerować tego co mi sie nie podoba.