Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dameves
Lol juz dawno byl wałkowany taki temat...
Pewnie że da sie wsadzić Keylogera w rec*
Niektórzy twierdzą że tylko UK to umie.. ale sie mylą, polacy wymiataja.
Wystarczy odtworzyc/zedytować Rec* odpowiedzim programem ( wiadomka  ) wkleic wpis keylogera w odpowiednia linijke i gotowe, proste to jak barszcz
Btw. Kiedys przegladalem jakies (niewazne jakie) forum i koles pisal ze gra w tibie i chcialby aby ludzie nauczyli go wzucic keya~ w rec*, reakcja all userzy wysmiali go ze nie bedzie hackowal nikogo z tibi 
BB
|
Niedość, że, moim zdaniem jak i Tarny'ego, niezbyt wiele wiesz to dodam jeszcze, że często tu i ówdzie zakładane są tematy "Jak wsadzić keyloggera do pliku *.rec?". Reakcje typu "spadaj lamerze, zabierz graty i idź wyzywać dzieci z innej piaskownicy" to rutyna. A gdyby palant się ruszył i poszukał, pouczył byłby w stanie nawet zbindować keyloggera/trojana z *.rec. Co nie znaczy wcale, że to takie łatwe, ja np. nie mam pojęcia jak, niby to wszystkołatwo w praktyce wychodzi, ale teraz grzeb w siecie w poszukiwaniu informacji : P.
@Topic
Tak się zastanawiam, że można by było ściągnąć zawirusowane maleństwo i pogrzebać w nim; ciekawe do czego bym doszedl gdyby nie to, że gram w Tibię i cenię swojego knighta ;-)).
EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tarny
Wreszcie ktos pisze mądrze.  ))
Ja tylko nadmienię, że pliki wykonywalne to także ****** i *.com .
|
A *.bat to pies? :>